L’Espai Poblet obre portes aquest vespre amb el cantant català de trap Lildami

El recinte s’ha ampliat per facilitar el trànsit de persones i l’accés dels serveis d’emergència

L’Espai Poblet, un dels escenaris centrals de la festa, obre les portes aquest vespre amb nova distribució per facilitar el trànsit de persones i l’accés dels serveis d’emergència durant els concerts. El programa de concerts arrencarà aquest vespre amb el cantant català de trap Lildami (23.30 h), un dels reclams juntament amb el grup Nancys Rubias, que actuarà demà a la mateixa hora. Les bandes Big Mouthers, amb covers de rock i pop, i Versión Imposible completen el cartell.

La música local tindrà el seu espai propi en el marc del festival MontcadaSons que, enguany, tindrà dos escenaris: l’Espai Poblet, on actuaran Simm, Desenfreno, Answer i Kilian Noise and Friends of Dark; i el Parc Antiga Cerveseria, amb els músics Andrea Díaz i Abraham Lojo.

Una altra novetat és la recuperació del Ball per a la Gent Gran de Festa Major, demà a l’escola Reixac, amb l’orquestra Xarop de Nit. L’Orquestra Maravella no faltarà a la seva cita anual i oferirà el concert el dia 18, al Teatre Municipal. La cloenda musical la posarà el muntatge Back to Amy, amb Monique Makon i l’Original Jazz Orquestra, amb un tribut a Amy Winehouse. Serà el dia 20, a la plaça de l’Església.

Pirotècnia sense foc

La situació de sequera i l’elevat risc d’incendi han obligat l’Ajuntament a substituir el tradicional castell de focs artificials per un espectacle de llum i música que només serà visible des del recinte de l’Espai Poblet. La programació completa es pot consultar al www.montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari