Lidl construirà el seu nou centre logístic a Martorell però continuarà a Montcada

La multinacional assegura que no es tracta de cap trasllat, sinó d’un pla propi d’expansió de l’empresa

Entrada a la nau de Lidl ubicada al polígon montcadenc la Granja
Arxiu/Pilar Abián
Imatge de l'entrada de Lidl a les instal·lacions ubicades al polígon la Granja
Entrada a les instal·lacions de Lidl
La multinacional Lidl té el seu centre logístic al polígon La Granja, a Mas Rampinyo
Imatge de l'entrada al centre logístic de Lidl al polígon La Granja

La cadena de supermercats Lidl, amb una plantilla de 800 treballadors, ha anunciat que el centre de logística que inicialment havia projectat al costat de les instal·lacions que té al polígon la Granja es farà a Martorell (Baix Llobregat), en una parcel·la de 120.000 m² que acaba d’adquirir. El grup alemany de distribució ha comunicat al govern municipal que “no es tracta de fer cap trasllat, sinó d’un pla d’expansió propi de l’empresa”.

El projecte d’ampliació de Lidl a Montcada va quedar frenat al gener del 2016 quan un informe ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va constatar que no es podia fer la modificació de planejament necessari per executar la proposta inicial de creixement de la multinacional perquè afectava un corredor biològic, situat entre el Pla de Reixac i el riu Ripoll. Davant la impossibilitat de créixer cap al costat de Montcada, el consistori local i el del municipi veí, Ripollet, van oferir a Lidl la possibilitat d’adquirir terrenys d’aquesta localitat per fer l’ampliació, opció que l’empresa va descartar.

Mesos més tard, al maig de mateix any, la firma va tramitar una llicència d’obres per tal de reformar l’edifici d’oficines del polígon la Granja, que abasta una superfície de 2.700 m², fet que constata la voluntat de Lidl, de mantenir les seves instal·lacions a la localitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari