Lidl inverteix 19 milions a ampliar la seva seu, al polígon la Granja de Montcada

La cadena alemanya distribuidora d’alimentació constata la seva aposta per mantenir-se i créixer al municipi

D’esquerra a dreta, el gerent d’Expansió i Immobles de Lidl Espanya Jordi Massó; el primer tinent d’alcaldessa, Jordi Sánchez; l’alcaldessa, Laura Campos, i el director general d’Expansió i Immobles de Lidl Espanya, Imanol Zabala, durant una visita recent a les obres
Imatge virtual de l'ampliació de la seu central de Lidl, ubicada al polígon La Granja de Montcada i Reixac

La cadena de distribució alimentària Lidl vol consolidar el seu futur a l’estat amb una inversió de 1.500 milions d’euros durant els propers quatre anys que es destinaran a l’obertura de noves botigues i magatzems així com a l’ampliació de  la seva seu central, ubicada al polígon industrial La Granja i a la qual es destinaran 19 milions. El projecte constructiu ja està en marxa amb l’objectiu que estigui enllestit l’estiu vinent i  preveu augmentar la superfície de les oficines centrals en més de 12.000 m², pràcticament doblant la seva actual superfície. Un cop feta l’ampliació, el nou centre de treball tindrà capacitat per acollir més de 1.000 empleats de la seva plantilla.
“Estem demostrant amb fets la nostra ferma i decidida aposta pel mercat espanyol. En els últims anys hem millorat i estès significativament la nostra xarxa de botigues i magatzems i continuarem fent-ho, per la qual cosa necessitem adequar la nostra capacitat organitzativa a aquesta nova i exigent realitat” , ha manifestat el director general d’Expansió i Immobles de Lidl Espanya, Imanol Zabala.

Per a Lidl, Montcada i Reixac és el paradigma de la seva contribució al desenvolupament econòmic i a la generació de riquesa i ocupació a nivell local. Des de la seva arribada al municipi l’any 2003, la cadena hi ha invertit uns 150 milions d’euros en la construcció de les seves oficines centrals, d’un centre logístic i d’una botiga inaugurada a finals de l’any passat a Mas Rampinyo que va incloure un pla de millora de l’entorn.

 

Satisfacció municipal

Des de l’Ajuntament, els plans de futur immediat de Lidl han estat rebuts amb satisfacció. “És molt important que la multinacional faci l’aposta de continuar al nostre municipi i d’invertir a les seves instal·lacions; aquest projecte repercutirà de forma directa en la creació de nous llocs de treball a la cadena i, de forma indirecta, a d’altres empreses i serveis de la zona”, opina l’alcaldessa Laura Campos (ECP).
El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), també ha posat en valor el grau de col·laboració i entesa amb Lidl que ha permès la continuïtat i l’expansió de la cadena al municipi, tot i que l’actual govern es va oposar al 2016 al projecte d’ampliació –aprovat pel PSC i CiU en el mandat anterior–, que va haver de ser modificat perquè afectava un corredor biològic. “L’empresa no només no ha marxat com auguraven alguns sinó que ha pogut créixer complint la normativa urbanística, amb seguretat jurídica i respectant l’entorn natural”, ha dit l’edil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari