Lidl obre la seva primera botiga al municipi

La multinacional ha fet una inversió de 3,6 milions d’euros en la construcció de l’establiment i la urbanització del sector

Cues a la porta de la botiga de Lidl en el primer dia d'obertura de l'establiment
Rafa Jiménez

La multinacional alemanya del sector de l’alimentació Lidl reforça la seva presència a Montcada i Reixac amb l’estrena aquest matí de la seva primera botiga al municipi on des de fa més de 10 anys compta amb un magatzem logístic i les seves oficines centrals a Espanya, al polígon la Granja, donant feina a més de 1.000 persones. L’obertura de l’establiment ha despertat força expectació i, a l’hora de l’obertura (9h), ja hi havia cua de clients a la porta.

L’establiment, amb una sala de vendes de prop de 1.300 m², es troba ubicat al carrer Indústria de Mas Rampinyo, a l'antiga fàbrica d'Aismalibar, i ha suposat una inversió de 3,6 milions d’euros que ha inclòs, a més de la construcció de l’edifici, la urbanització de l'espai exterior amb l’ampliació de voreres i la creació de zones verdes.

La botiga de Lidl compta amb una plantilla de 35 empleats –17 d'ells, del municipi– dels quals 18 llocs de feina són de nova creació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari