L’Impsòl farà reparacions al bloc de pisos de Mas Duran

L’ens metropolità es compromet amb l’Ajuntament a dur a terme les obres al mes de maig

L’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial, l’IMPSÒL, s’ha compromés a donar solució a les deficiències que presenta un del immobles que ha construït a Mas Duran, concretament al passeig de Sant Jordi, 65. Es tracta d’un edifici de color verd que es diferencia de la resta de pisos protegits de la promoció de l’ens metropolità pel seu peculiar disseny que segueix l’estètica d’un bloc d’apartaments. Algunes de les zones comunitàries, com l’entrada o els replans i també els safareigs, són oberts a l’exterior. La pluja i el fred entren pels espais oberts i han fet malbé els marcs d’algunes portes.

Els propietaris van trametre les seves queixes a la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament ara fa un mes i, des de l’administració local, s’ha actuat com a intermediari davant l’IMPSÒL aconseguint que l’ens metropolità es comprometi a iniciar les obres al mes de maig.

Les deficiències denunciades pels veïns han estat també constatades per l’Oficina Local d’Habitatge. Tècnics municipals van fer a mitjan de març una inspecció a l’immoble i van redactar un informe que ha estat tramés a l’Impsòl. A mitjan d’aquesta setmana la regidora d’habitatge, Eva Gonzalo del PSC, i la gerent de Montcada Òptima, Carme Bastida, es van reunir amb representants de l’Inistitut Metropolità i van rebre el compromís que les obres s’iniciaran el mes aviat possible.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari