L’Incasòl col·loca la primera pedra dels pisos de lloguer per a joves

L’Institut Català de Sòl (Incasòl) posa el 24 de març (11h) la primera pedra de la promoció de 42 pisos protegits de lloguer per joves que construirà a Mas Duran. L’acte protocol·lari comptarà amb la presència de l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), i del director general d’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó. […]

L’Institut Català de Sòl (Incasòl) posa el 24 de març (11h) la primera pedra de la promoció de 42 pisos protegits de lloguer per joves que construirà a Mas Duran. L’acte protocol·lari comptarà amb la presència de l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), i del director general d’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó.
Els pisos s’aixecaran a un solar que hi ha actualment a l’Avinguda Europa, a l’alçada del carrer Joan Miró. Les obres les du a terme l’empresa Caler, per un import de 2,62 milions d’euros. Els pisos tindran una superfície útil entre els 39 i els 56 m2, amb 1 ó 2 dormitoris, i es faran 28 places d’aparcament. A aquests habitatges podran accedir joves fins a 35 anys, majoritàriament que visquin o treballin a Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari