L’Incasòl construirà 42 habitatges de lloguer a Mas Duran

L’Institut Català del Sòl, l’Incasòl, va adjudicar ahir a l’empresa Caler la construcció dels pisos de protecció oficial de lloguer per a joves que es construirà a Mas Duran, per un import de 2 milions sis cents mil euros. El termini d’execució previst és de divuit mesos. La nova construcció constarà de 42 habitatges de […]

L’Institut Català del Sòl, l’Incasòl, va adjudicar ahir a l’empresa Caler la construcció dels pisos de protecció oficial de lloguer per a joves que es construirà a Mas Duran, per un import de 2 milions sis cents mil euros. El termini d’execució previst és de divuit mesos.
La nova construcció constarà de 42 habitatges de lloguer, un dels quals serà adaptat. Del total de pisos, 35 tindran només un dormitori i els set restants en tindran dos. La superfície útil dels habitatges va dels 39 als 56 metres quadrats i l’immoble comptarà amb 28 places d’aparcament, una d’elles adaptada. Està previst fer l’acte de col·locació de la primera pedra d’aquesta promoció el dia 24 de març, a les onze del matí.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari