L’SPE farà un seguiment dels usuaris del servei de recerca de feina

L’Ajuntament i l’UGT han renovat avui un conveni per treballar plegats en la promoció de l’ocupació

L’Ajuntament i el sindicat UGT han renovat el conveni per tal de continuar fent accions de suport a la recerca laboral, adaptada a les condicions específiques de cada col·lectiu que necessita feina. L’acord que han signat aquest matí l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), i el secretari general del sindicat a la comarca, Josep Sancristófol, suposa l’ampliació del servei, que no es limitarà només a preparar les persones que busquen feina sinó també a fer-ne un seguiment. El Consistori aportarà 29.500 euros a l’UGT per tal que el sindicat s’encarregui, a través del servei d’Ajut a la Recerca de Feina, de donar informació i orientació a les persones de Montcada en situació d’atur.

El Servei de Promoció Econòmica (SPE) –situat al carrer Alt de Sant Pere, 73, de Mas Rampinyo – s’encarrega de gestionar aquesta oficina. Una tècnica especialitzada analitza les aptituds i actituds dels candidats, així com la seva situació personal i social, els proporciona informació del mercat laboral com ara les feines amb més possibilitats i al mateix temps, els ajuda en tasques com l’elaboració del currículum i la preparació d’una entrevista. El secretari general de l’UGT al Vallès Occidental, Josep Sancristófol, ha explicat que l’acord pretén donar més prestacions als usuaris.

Des del 2001, l’Ajuntament col·labora amb l’UGT en temes relacionats amb el món del treball i específicament en l’assessorament jurídic, social i laboral, així com en l’orientació professional dels aturats de la població i la formació de treballadors en actiu. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Carles Paredes (CiU), ha valorat molt positivament el desenvolupament d’aquest i altres convenis que l’Ajuntament manté fa anys amb el sindicat. El servei d’Ajut a la Recerca de Feina va atendre al 2007 més de 200 consultes i funciona els dimarts, dijous i divendres de vuit del matí a dues del migdia i els dijous de tres a sis de la tarda.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari