M. Elena Pérez fa canvis en l’equip de govern

Juan Parra subsitueix Sergio Hermoso com a president de l’Àrea Territorial, qui assumeix Participació Ciutadana, que fins ara ocupava M. Teresa Gallego

Cinc dies després de la presa de possessió, i només un dia després que la nova alcaldessa reduís els càrrecs de confiança del PSC a l’Ajuntament, María Elena Pérez ha reestructurat l’equip de govern. L’home reforçat és Juan Parra que passa a assumir la presidència de l’Àrea Territorial amb total dedicació, en substitució de Sergio Hermoso que compaginarà la cartera de Serveis Municipals amb una de nova: Participació Ciutadana, que fins ara ocupava M. Teresa Gallego i que només tindrà competències sobre Dona i Igualtat.

NOU CARTIPÀS MUNICIPAL
L’alcadessa ha signat aquest dimarts a la tarda el decret mitjançant el qual estableix la configuració del cartipàs municipal. Es mantenen les cinc àrees de govern. La presidència de Política Territorial l’assumeix Juan Parra, en substitució de Sergio Hermoso, qui manté la regidoria de Serveis Municipals i Manteniment i assumeix Participació Ciutadana. Joan Maresma continua com a president de l’Àrea Econòmica; M. Carmen Porro, com a presidenta de l’Àrea Interna; i Ana Rivas, com a presidenta de l’Àrea Social; mentre que l’alcaldessa serà la responsable de l’Àrea de Presidència.

Dins de Política Territorial, Eva Gonzalo continua com a regidora de Medi Ambient i Habitatge, i Alicia Solano com a regidora dels Plans de Barri de La Ribera i la Muntanyeta de Can Sant Joan. Dins l’Àrea Econòmica, la regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme es manté a mans de Joan Carles Paredes. Pel que fa a l’Àrea Social, Ana Rivas segueix sent regidora d’Educació i assumeix el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC); Juan Parra manté Esports; M. Carme González, Serveis Socials i Salut Pública i Consum; Amèlia Morral, Cultura; Carles Guijarro, Integració, Cooperació i Solidaritat; i Eva Gonzalo, Infància i Joventut. Per últim, dins l’Àrea de Presidència, M. Teresa Gallego manté Dona i Igualtat, mentre que Participació Ciutadana passa a mans de Sergio Hermoso.

Les tinències d’alcaldia recauen en Joan Maresma, M. Carmen Porro, Ana Rivas, Joan Carles Paredes, Juan Parra i Sergio Hermoso, que també han estat designats membres de la Junta de Govern Local.

Segons el decret d’Alcaldia, tenen dedicació exclusiva, a més de l’alcaldessa, els regidors Joan Maresma, M. Carmen Porro, Ana Rivas i, com a novetat, Juan Parra; Sergio Hermoso, passa de dedicació exclusiva a la dedicació parcial, al 65%, mentre que la resta de regidors i regidores delegats, tenen una dedicació parcial al 50%.

 

Deixa un comentari