Maresma demana als ciutadans que tinguin “la temptació” de votar CiU

La coalició ha instal·lat aquest matí una parada al mercat ambulant de Can Sant Joan

CiU s’ha definit aquest matí com una força “equilibrada” i “saludable” i s’ha comparat amb una poma, una fruita que ha repartit als veïns des d’un estand que la coalició ha instal·lat avui al mercat ambulant de Can Sant Joan (a la imatge). El candidat, Joan Maresma, ha explicat que “tal i com li va passar a Eva al paradís, esperem que els ciutadans tinguin la temptació de votar CiU el pròxim diumenge”. La poma, segons Maresma, simbolitza “un partit ple de vida i equilibrat, de centre”.

La campanya electoral que CiU ha escollit en aquestes municipals ha estat de contacte directe amb els ciutadans, per tal que els expliquin els seus problemes. Des de l’inici de campanya, integrants de la candidatura han visitat tots els barris de Montcada, on han repartit programes entre els veïns i els comerços, i han escoltat les queixes i suggeriments dels ciutadans. Aquest tipus d’actuació, segons Maresma, “respon al nostre lema, en el que diem que volem un alcalde i un govern senzill i proper a les persones”. El candidat ha manifestat que “hem tingut una bona acollida i alguns veïns fins i tot ens han comunicat que les nostres idees i la candidatura que presentem és la millor de les que opten a l’Alcaldia”.

El programa electoral de CiU consta de diversos punts, que es poden dividir en tres grans eixos. D’una banda hi ha la dotació al municipi dels equipaments necessaris per cobrir les demandes socials, culturals, educatives i de lleure dels ciutadans. Un altre bloc destacat és el que té a veure amb el civisme. “L’esforç de mantenir els equipaments s’ha de correspondre amb un comportament ciutadà de respecte pels espais comuns”, ha indicat l’alcaldable de CiU.

Per reforçar la idea d’aproximar la política i l’acció municipal als ciutadans, els convergents proposen la creació del Defensor del Ciutadà, una figura que està contemplada al Reglament de Participació Ciutadana. La seva funció seria similar a la del Síndic de Greuges però a nivell local. Segons Maresma, “aquesta persona seria independent del govern i hauria d’escoltar i atendre les queixes dels ciutadans, que sovint es consideren poc escoltats per l’administració”. Aparcaments, problemes d’incivisme, sorolls i manteniment d’espais són alguns dels temes comuns que els veïns han explicat a CiU al llarg de la campanya. Les visites als barris s’han complementat amb la presència als mercats ambulants del centre i Can Sant Joan.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari