María Elena Pérez, única candidata a les primàries del PSC

Rafa Ruiz denuncia que l’executiva local li ha posat pals a les rodes per optar a ser candidat

La primera secretària de l’agrupació socialista local i actual alcaldessa, María Elena Pérez, és l’única candidata que opta a les primàries del partit cara a les eleccions municipals del 2015. Ahir va acabar el termini de presentació de candidatures i, malgrat que Pérez, en haver estat proposada per l’executiva, no requeria avals, igualment n’ha presentat 100, el que significa un 66% de la militància.

Qui no ha pogut obtenir els avals necessaris per optar a les primàries -un 40% segons el reglament del partit-, ha estat Rafa Ruiz. L’aspirant a candidat havia reclamat, sense èxit, una ampliació del termini de temps per recollir les signatures. En un comunicat de premsa, Ruiz ha denunciat “irregularitats” en el procés de primàries que, al seu entendre, no ha estat exemplar ni transparent. “No es va convocar degudament els militants a l’assemblea informativa del 3 de març ni tampoc es va respectar la data i l’horari pactat perquè pogués consultar el cens de militants”, ha criticat Ruiz, qui ha denunciat els fets a la Federació del Vallès Sud i a la Comissió de Garanties del PSC.

Contràriament, el secretari d’organització del PSC, José Luis Parra, ha assegurat que la convocatòria de l’esmentada assemblea es va fer correctament i que, en qualsevol cas, no era obligatòria per iniciar el procés de primàries. “Respecte la consulta del cens, li vaig donar cita en dues ocasions i no es va presentar a l’agrupació”, ha dit Parra. Atesa la reclamació presentada per Ruiz, l’agrupació local del PSC esperarà a saber la resolució de la direcció del partit abans de ratificar en assemblea l’elecció Pérez com a cap de llista per als comicis del 2015.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari