Meritxell Bautista, reconeguda amb el Premi Creu Casas

El guardó, creat per l’Institut d’Estudis Catalans, té com a objectiu promoure la divulgació i l’aproximació de la tecnologia a l’alumnat femení

L'empresaria montcadenca, en el moment de rebre el premi
M.B:

L’empresària montcadenca Meritxell Bautista  ha estat reconeguda amb el Premi Creu Casas de l’Institut d’Estudis Catalans – Dones per canviar el món. El guardó es va crear el 2017 en honor de la primera dona membre de la Secció de Ciències de l’IEC, la botànica i farmacèutica Creu Casas i Sicart (Barcelona, 1913 – Bellaterra, 2007), i té com a objectiu reconèixer la trajectòria en tasques de divulgació i aproximació de la tecnologia a l’alumnat femení en qualsevol àmbit, des de l’enginyeria o l’arquitectura fins a la informàtica o les telecomunicacions, per exemple.

Meritxell Bautista ha rebut diferents distincions pel seu activisme social

Bautista és presidenta executiva del Holding Manix Capital, dedicat a impulsar i col·laborar amb empreses i talents innovadors en els àmbits de la tecnologia, l’energia intel·ligent, la cultura i l’entreteniment. La montcadenca ha rebut diferents distincions pel seu activisme social en la línia de visibilitzar les dones en els àmbits empresarial i tecnològic i també per la promoció de la llengua catalana.

Deixa un comentari