Meritxell Bautista rep el premi de la fundació Internacional IWEC

És la segona distinció professional a l’empresària montcadenca per visibilitzar el paper de les dones en les noves tecnologies

Meritxell Bautista amb la distinció internacional per donar visibilitat a les dones en les telecomunicacions
Fibracat

La montcadenca Meritxell Bautista (1978) rep el premi de la International Women’s Entrepreneurial Challenge Foundation (IWEC). Bautista és presidenta de FibracatTV i cofundadora de Fibracat, operadora de telecomunicacions, en reconeixement a la seva tasca de difondre i visualitzar el paper de les dones en el terreny de les telecomunicacions i les noves tecnologies.

IWEés una xarxa mundial de dones empresàries creada l’any 2007 a iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració de la Cambra de Manhattan i la Confederació de Cambres de l’Índia i amb el suport de la Cambra de Ciutat del Cap, a Àfrica del Sud.
"És un honor rebre el premi internacional IWEC 2020 i un orgull representar a la Cambra de Comerç de Barcelona a nivell internacional", ha reconegut Bautista qui veu en aquest guardó “una oportunitat per conèixer i establir contactes amb altres dones emprenedores de tot el món i aprendre de les seves experiències, reptes i èxits”. L'empresària montcadenca ha destacat IWEC em dona l’oportunitat de d’abanderar l’empoderament de la dona i l’emprenedoria en l’àmbit internacional i la vull aprofitar”.
 
Es tracta de la segona distinció professional de Bautista en menys d'un mes, després de rebre el premi #donaTiC Empresària a l'octubre que atorga la Generalitat per reconéixer el talent, la seva projecció i empoderament femení en el terreny de empresarial de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
 
'La Veu' va entrevistar Meritxell Bautista al juny. ‘Sóc una guerrera sense presses, ni límits ni por’. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari