Més de 300 persones participaran diumenge a la segona cursa per la diversitat educativa

Dissabte, la Casa de la Vila acollirà una jornada formativa i un debat sobre la inclusió a les aules

L'última edició del 2023 es van aconseguir recaptar més de 5.600 euros
Berta Barcons

Ja està en marxa la segona edició de les Jornades per la Diversitat Educativa, organitzades per l’Ajuntament i les entitats Suma’t MiR i Adimir. Els actes centrals del programa tindran lloc el cap de setmana. Dissabte, la Casa de la Vila acollirà una jornada formativa adreçada especialment a famílies i professionals de l’educació. Tot seguit, començarà un debat dedicat a la realitat de la inclusió a les aules, amb la participació de membres de les entitats organitzadores, famílies, mestres i joves amb diversitat. Les inscripcions continuen obertes a través del correu electrònic [email protected].

Diumenge (10 h) serà el torn de la cursa-caminada, que enguany compta amb 304 inscrits, un centenar més que l’edició anterior. El recorregut, de gairebé 3 quilòmetres, té la sortida i l’arribada davant del pavelló Miquel Poblet. Els diners de les inscripcions es destinaran als centres educatius del municipi per millorar l’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials. L’activitat també compta amb la col·laboració de 27 establiments de la població. Un d’aquests, Pizza A Punt, proporcionarà els esmorzars als voluntaris, tots amb diversitat funcional, per donar més visibilitat a la causa.

Altres propostes

El programa va començar ahir amb una Hora del Conte a la Biblioteca Elisenda relacionat amb les capacitats diferents. Dijous, el Casal de la Mina acollirà un taller d’art inclusiu intergeneracional, on participaran joves i persones grans.

Deixa un comentari