Millora del transport comarcal per carretera

La Generalitat i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell van començar ahir les xerrades informatives per tirar endavant el programa pilot per millorar el transport de viatgers per carretera a la comarca, un pla de formació que durarà fins a final d’any. La sessió d’ahir s’adreçava als responsables d’empreses de transport i als […]

La Generalitat i la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell van començar ahir les xerrades informatives per tirar endavant el programa pilot per millorar el transport de viatgers per carretera a la comarca, un pla de formació que durarà fins a final d’any. La sessió d’ahir s’adreçava als responsables d’empreses de transport i als tècnics municipals de mobilitat de la comarca i la pròxima xerrada tindrà lloc el 27 de març.
L’objectiu del projecte promogut per la Cambra, amb el suport del govern català, és que les empreses que es dediquen al transport públic a la comarca s’incorporin a la normativa que estableix estàndards de qualitat. Montcada està inclosa en aquest pla i les empreses privades del Vallès Occidental que donen servei al municipi són Font i Sarbús.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari