Minut de silenci per la víctima número 179 de les vies del tren

L’alcaldessa reclama que s’acceleri l’adjudicació de les obres del soterrament de l’R2 perquè puguin començar el més aviat possible

L'alcaldessa Laura Campos amb representants de la PTJST i els portaveus dels grups municipals (Fotos: Mario Manzano)

El monument per les víctimes del tren, a la cruïlla entre Bogatell i Colon, ha acollit aquest migdia un minut de silenci en record de la darrera persona atropellada ahir la tarda a la línia R2 al seu pas per Montcada, un veí de Can Sant Joan, de 72 anys. L’alcaldessa Laura Campos i els portaveus dels diferents grups municipals han mostrat el seu condol als familiars del finat, que han assistit a l’acte i han participat en el minut de silenci i l’ofrena floral, convocades per l’Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST). Campos ha aprofitat l’acte per exigir “que s’acceleri l’adjudicació de les obres del soterrament per tal que les obres puguin començar el més aviat possible i no haguem de lamentar més víctimes”.

Familiars del veí atropellat, visiblement afectats, han reclamat la necessitat urgent del soterrament perquè no es torni a repetir un accident com aquest. Segons els testimonis, l’home va creuar les vies al pas a nivell del carrer Bogatell sense adonar-se de la proximitat d’un comboi que circulava a gran velocitat en direcció a Barcelona. Amb aquesta, ja són 179 les persones que han perdut la vida a les vies segons el recompte històric que fa la PTJST.

Etiquetes:

Deixa un comentari