Montcada acumula 41 nous positius en la darrera setmana

Fins al 13 d’agost hi ha quatre residents hospitalitzats, un d’ells a la UCI

La tendència del risc continua sent alta, però disminueix des del juliol
CAP Montcada

Les proves de coronavirus ràpides (PCR) han confirmat 41 nous contagiats al municipi per la COVID19 del 7 al 13 d'agost. A aquestes xifra s'ha de sumar els 26 diagnosticats amb proves mèdiques de la primera setmana d'agost, que eleven a 67 el total de positius durant les dues primeres setmanes. Les xifres del dia 15 i fins avui són provisionals, pendents de l'actualització definitiva per part del Departament de Salut de la Generalitat

La tendència de la taxa de positius i de l'índex davant un possible rebrots'han suavitzat. Els percentatges de positus se situen per sota del 100%. El perill de rebrot continua sent alt com a tot el Vallès però cau en una setmana del 280 als 250% actuals. Recordem que són dades fluctuants que es poden comparar de forma visual a l'eina creada per la Diputació amb el balanç oficial de Salut. 

Des de l'agost s'ha produït una única hospitalització de residents a Montcada dels quatres que hi ha fins ara, un a l'UCI, segons les dades obertes de l'executiu català. Els casos acumulats detectats per PCR des del mes de març fins al 14 d'agost s'eleven a 423 i els sospitosos, a 3.165. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari