Montcada Ràdio inicia avui la nova temporada

La novetat d’enguany és la transmissió dels partits del CD Motcada, el Game’s Gallery i el CB Montcada

Montcada Ràdio inicia avui dilluns la nova temporada, mantenint la informació local, la música i l’entreteniment com a eixos centrals de la programació. La novetat més destacada és que a partir d’aquest any és que es transmeten en directe els partits que disputa el CD Montcada fora de casa. Aquesta temporada continuen les transmissions dels partits de bàsquet que el Valentine d’EBA juga a domicili, també els diumenges, i les dels matxs que el Game’s Gallery Montcada, el Club de Futbol Sala Montcada, disputa els dissabtes fora del pavelló Miquel Poblet. L’emissora municipal farà 20 hores de producció pròpia setmanal, entre programes diaris i de col·laboradors.

La informació local segueix sent el gruix principal de la programació. Aquesta temporada continua l’informatiu diari Montcada Notícies, de dilluns a divendres, a la una del migdia i les set de la tarda. El programa El Basar de la cultura s’emetrà els dijous, a un quart de dues i a un quart de vuit, i l’espai esportiu Viu l’Esport es continuarà emetent els dilluns i divendres, a un quart de dues i a un quart de vuit. A més, hi haurà butlletins informatius de dilluns a divendres, des de dos quarts de deu fins a dos quarts de set de la tarda, cada dos quarts. Els dimarts hi haurà una entrevista d’actualitat i els dimecres es manté l’entrevista amb l’alcalde de Montcada i Reixac, el socialista César Arrizabalaga, per repassar els temes de major rellevància al municipi. El coordinador d’emissions de Montcada Ràdio, Mario Azañedo, ha indicat que els tres pilars fonamentals de la graella són la informació local, els espais de col·laboradors i els esports.

La música i l’entreteniment són els protagonistes de la vintena de programes especialitzats que omplirà la graella de dos quarts de vuit fins a la una de la matinada, de dilluns a divendres, a càrrec d’una quarantena de col·laboradors. Es manté la majoria de programes de l’anterior temporada, tot i que alguns canvien de durada i dia. La novetat és l’espai El sitio de tu recreo, els divendres de vuit a nou del vespre, amb un repàs de la música rock i pop dels anys 80. Aquesta temporada es reincorpora a la graella el magazine musical Dance Energy Show, els dimecres de dos quarts d’onze a dotze de la nit. A més, l’emissora continuarà aquest any fent-se ressò de la informació dels Plens municipals.
L’associació Taarof Bi Salam manté aquesta temporada el seu programa Lahadat, els dilluns a dos quarts de vuit, i el grup de dones comunicadores emprendrà la segona temporada de Veus de dona, els dijous a la mateixa hora. Montcada Ràdio també continuarà participant al projecte mancomunat Espai Vital, els dimecres, a les vuit del vespre, un programa en el que també col·laboren les emissores municipals de Ripollet, Cerdanyola, Barberà i s’hi incorpora Santa Perpètua de Mogoda. També es manté l’agenda comarcal setmanal Res com el Vallès, els divendres de dos quarts de vuit fins a les vuit del vespre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari