Montcada rebutja el terrorisme i recorda les víctimes

L’acte s’ha fet amb motiu del Dia Europeu en memòria de les víctimes del terrorisme, que se celebra demà

El responsable de l'Aula Municipal de Música, Albert Faz, i l'alumna Mariona Grau

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha volgut recordar aquest divendres, 10 de març, amb un acte institucional totes les víctimes del terrorisme amb motiu de la commemoració del Dia europeu en memòria de les víctimes del terrorisme que se celebra cada 11 de març des de l’any 2004. L’homenatge, que s’ha fet davant del consistori, ha consistit en la lectura d’una declaració institucional per part de l’alcaldessa, Laura Campos, qui ha estat acompanyada per membres del govern municipal i representants de partits amb presència al Ple.

Aquesta efemèride, instaurada el 2017, serveix per commemorar els atemptats que Madrid va patir al 2004, dels que es complirà el 20è aniversari l’any vinent. L’alcaldessa ha tingut un rècord per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, al 2017, i ha qualificat de “triomf de tots aquells que estimem i defensem la democràcia” el fet que el proper 3 de maig es compliran cinc anys des de que la banda terrorista ETA va anunciar la seva dissolució. Campos ha equiparat l’atac de Rússia a Ucraïna, que del que ja s’ha superat el primer any, com un acte terrorista i ha demanat a la comunitat internacional que posi fi a aquest conflicte.  

L’acte ha inclòs l’actuació musical d’Albert Faz i Mariona Grau, de l’Aula Municipal de Música, i ha finalitzat amb un minut de silenci.

Deixa un comentari