Montse Ribera, la dona que va deixar empremta a la Policia Local

La sala de juntes de la seu de cos es bateja amb el nom de l’exregidora d’ERC

L'alcaldessa, durant la seva intervenció, amb una fotografia de la regidora, a l'esquerra
Pilar Abián
Montse Ribera va ser la regidora responsable de la Policia Local entre els anys 2015 i 2019
L'acte es va fer amb aforament limitat a causa de les restriccions anti-covid
Els fills i el marit de Montse Ribera, a l'esquerra de la imatge, un cop descoberta la placa
Tots els participants a l'homenatge a Montse Ribera, davant la seu de la Policia Local

El record de Montse Ribera (ERC) –regidora de la Policia Local entre el 2015 i el 2019– continua ben present en el cos de seguretat i en el si de l’Ajuntament. Tant és així, que a proposta dels comandaments i amb la unanimitat del tots els grups municipals, la sala de reunions de la seu policial s’ha batejat amb el nom de l’exedil, morta prematurament al setembre del 2019 a l’edat de 46 anys. L’homenatge es va fer ahir a la tarda en la intimitat, a causa de les restriccions d’aforament marcades per la pandèmia, amb la presència de l’alcaldessa, representants polítics, la direcció policial i el marit i fills de Ribera.

L’acte, força emotiu, va incloure els parlaments del responsable de la Policia Local, Oriol Serratusell (ECP); el cap del cos, José Manuel Martín; el portaveu d’ERC, Jordi Sánchez i l’alcaldessa, Laura Campos (ECP). En totes les intervencions es va recordar Ribera com una persona dialogant, empàtica i amb vocació de servei públic. “Sempre estava disposada a ajudar en la gestió i a mediar quan hi havia un conflicte; el seu compromís, dedicació, il·lusió i treball per l’Ajuntament i la ciutadania va ser innegable, es va deixar la pell”, va expressar Campos.

El cap de la Policia Local va posar en valor la capacitat de l’exregidora per facilitar la feina de les persones que l’envoltaven. Per això vam proposar batejar aquesta sala amb el seu nom, ja que simbolitza i reuneix els principis i els valors que l’han de regir com un espai de diàleg, entesa i empatia, qualitats mol lligades a la figura de la Montse Ribera”, va destacar Martín, tot assegurant que ha estat una de les persones que més empremta ha deixat a l’organització.

Serratusell també va incidir en l’impuls que Ribera va donar al projecte de modernització de la Policia Local “hi ha un abans i un després del seu pas”, va dir. Mentre que Sánchez va agrair al cos la iniciativa i a tots els grups, la seva unanimitat en acceptar la proposta. “Això demostra que la Montse era patrimoni de tots”, va manifestar el portaveu d’ERC, company de grup i de partit de l’exregidora. L’acte va acabar amb la descoberta de la placa amb què s’ha batejat la sala de juntes de la Policia Local a càrrec dels fills de Ribera.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari