Montse Sánchez, candidata de Junts per Montcada a les properes eleccions

L’alcaldable té experiència en política municipal ja que va ser regidora en l’oposició durant l’anterior mandat

Montse Sánchez encapçalarà per primer cop la llista de Junts
Berta Barcons

Montse Sánchez serà l’alcaldable de Junts per Montcada a les properes eleccions municipals. La candidata ha estat triada per majoria absoluta en una assemblea amb afiliats feta el 16 de febrer a la Casa de la Vila que va comptar amb la presència de membres de l’executiva comarcal de Junts al Vallès Occidental. Sánchez compta amb experiència política al municipi ja que va ser regidora en l’oposició per CiU durant l’anterior mandat, concretament des del novembre del 2016 fins al maig del 2019.

Amb 52 anys i veïna de Terra Nostra, la candidata de Junts ha explicat a laveu.cat que la seva motivació per optar al càrrec d’alcaldessa reu en el desig de millorar el municipi. “Crec que té molt de potencial i que en els darrers anys no ha avançat gens, només cal mirar les elevades xifres d’atur i els problemes que té derivats de les infraestructures que suporta”, opina Sánchez.

Per a la cap de llista de Junts, la independència de Catalunya és l’única sortida que tenen tant Montcada i Reixac com el país, en general, per donar resposta a les seves necessitats socials i a les seves aspiracions nacionals.

Deixa un comentari