Montcada i Reixac presenta la seva primera campanya contra la LGTBIfòbia en l’esport

L’Ajuntament de Montcada ha presentat ‘MiR orgullosa amb l’esport! Targeta vermella a l’LGTBIfòbia’, la primera campanya pròpia de Montcada i Reixac per lluitar contra l’homofòbia

D'esquerra a dreta, Gerard Garrido, Laura Campos i Jessica Segovia
Quim Bilbeny

Amb motiu del Dia internacional contra l’homofòbia, que es celebra el 19 de febrer, l’Ajuntament de Montcada ha presentat ‘MiR orgullosa amb l’esport! Targeta vermella a la LGTBIfòbia’, la primera campanya pròpia de Montcada i Reixac per lluitar contra l’homofòbia.

L’objectiu de la campanya és visibilitzar el compromís del consistori en la lluita contra les actituds homòfobes, racistes i de discriminació a l’esport. A més, que els espais siguin inclusius i segurs per totes les sexualitats. Per aquest motiu, en tots els equipaments municipals lluiran unes pancartes de decàleg de bones pràctiques amb l’eslògan de la campanya.

Les regidories d’Esports i d’Igualtat, Feminisme, i LGTBI han treballat de manera transversal per treure endavant aquest projecte: “Estem molt orgullosos d’aquesta campanya perquè és la primera producció pròpia municipal contra l’homofòbia a l’esport”, destaca Jessica Segovia (ECP), regidora d’Igualtat, Feminisme i LGTBI. El regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), ha afegit que “l’esport no és només activitat física, sinó que transmet valors de compromís, respecte, companyonia i de cap discriminació”.

Estem molt orgullosos d’aquesta campanya perquè és la primera producció pròpia municipal contra l’homofòbia a l’esport

Jessica Segovia, regidora d’Igualtat, Feminisme i LGTBI

L’esport no és només activitat física, sinó que transmet valors de compromís, respecte, companyonia i de cap discriminació

Gerard Garrido, regidor d’Esports

L’acte ha finalitzat amb la intervenció de l’alcaldessa, Laura Campos, que ha donat exemples d’esportistes LGTBI i ha afirmat que ells són els que donen sentit a la campanya, tot afegint que: “Montcada és un municipi pioner en aquest tipus de projectes”.

Deixa un comentari