Nou servei d’orientació laboral amb tallers destinats a la recerca de feina

Les sessions formatives seran presencials i es duran a terme a la seu del servei de Desenvolupament Econòmic Local

Els tallers van dirigits a persones que busquen feina i volen ampliar o millorar les seves competències
Montcada Avança

El Servei Local d’Ocupació Montcada Avança, amb el suport de la Diputació de Barcelona, proporcionarà un servei d’orientació laboral gratuït al municipi entre els mesos d’abril i setembre. En total, es faran cinc sessions adreçades a millorar el desenvolupament professional i donar suport per la recerca de feina.

Els cursos s’adrecen a persones en situació d’atur que busquen ampliar les seves competències i coneixements a l’hora de realitzar una recerca de feina. Les sessions seran presencials i es duran a terme a la seu del servei de Desenvolupament Econòmic Local, al carrer Alt de Sant Pere, 73.

El primer taller, sota el nom ‘Recerca de feina amb el mòbil. Sincronitza els dispositius i no et quedis sense memòria’, tindrà lloc els pròxims 17 i 18 d’abril, de 9 a 13 h, i s’enfocarà a millorar les competències digitals de les persones en recerca activa de feina.

Els cursos s’adrecen a persones en situació d’atur que busquen ampliar les seves competències i coneixements a l’hora de realitzar una recerca de feina

La resta de tallers que es duran a terme en els pròxims mesos aniran sobre com trobar feina amb més de 45 anys, com canviar de treball en el mateix sector i com augmentar les possibilitats per ser seleccionat a InfoJobs.

Les persones que estiguin interessades a participar als tallers han d’estar donades d’alta a la Xarxa Xaloc i les inscripcions s’han de fer enviant un correu electrònic a [email protected], tot indicant les dades de contacte.

Deixa un comentari