Nous talls elèctrics aquest dimecres al centre del municipi a causa d’unes obres d’Endesa

L’Ajuntament ha presentat una queixa formal a la companyia i estudia possibles sancions

Les obres estan provocant problemes de mobilitat i talls de subministrament
Premsa Ajuntament

Les obres de soterrament de cablejat elèctric que està duent a terme Endesa al carrer Bogatell continuen causen molèsties al veïnat que, a més dels problemes de mobilitat, està patint talls de subministrament. Aquest dimecres, de 6 a 8.30h i de 19.30 a 21.30h, es preveu que es torni a interrompre el fluid elèctric. L'actuació va començar el dia 10 amb la previsió d'acabar dos dies després però s'ha allargat, de moment, una setmana. Aquest retard i les incidències que s'estan produïnt han motivat l'Ajuntament a sol·licitar amb caràcter d’urgència una reunió amb tècnics de la companyia per abordar la qüestió.

"És inadmissible la situació que està patint la ciutadania i els problemes econòmics que aquests talls estan provocant als comerços", ha manifestat l’alcaldessa, Laura Campos (ECP). L’edil també ha denunciat els problemes urbanístics que han suposat les obres fetes al carrer per la mateixa companyia en els darrers tres mesos. "És el segon cop que obren la mateixa rasa i l’anterior cobriment de l’obra va ser un nyap, ens estem plantejant sancions per les molèsties que està provocant", ha afegit Campos.

Segons ha traslladat Endesa al departament de Serveis Municipals, l’obra s’ha complicat amb el pas dels dies. En aquests moments l’estesa de cable ha finalitzat i falta fer la connexió a la xarxa existent. Per fer-ho, cal tallar i desconnectar els centres de transformació dels quals s’alimenta i donat que aquesta operació triga un dia, es pretén que el subministrament elèctric arribi per mitjà d’un grup electrogen. Ahir dilluns, dia 15, es va instal·lar un grup electrogen al carrer Generalitat, però no va funcionar provocant talls intermitents de llum.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari