Nova acció de la PAH Montcada als Jutjats de Cerdanyola

El col·lectiu demanarà la suspensió dels processos d’execució hipotecària emparant-se en la darrera sentència dels jutges europeus

Membres de la PAH Montcada acudiran demà al matí als Jutjats de Cerdanyola per demanar la suspensió immediata dels processos d'execució hipotecària emparant-se en la darrera sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), que va qüestionar la darrera reforma de la Llei Hipotecària espanyola argumentant que mentre els afectats no podien oposar-se a una resolució judicial desfavorable, les entitats bancàries sí podien presentar recurs d'apel·lació. Arran de la sentència, el govern espanyol ha fixat una data, el 7 d'octubre, perquè els afectats puguin presentar-los. La PAH considera que aquesta mesura és una "pantomima" i anima la ciutadania a participar a la nova campanya per "inundar" tots els jutjats de peticions individuals i col·lectives perquè se suspenguin tots els processos d'execució hipotecària previstos. L'acció es farà de forma simultània a diferents ciutats i municipis de Catalunya i l'estat espanyol.

D'altra banda, la PAH ha informat que diferents entitats bancàries han interposat una denúncia contra 8 membres del col·lectiu que van participar en la campanya #PrimaveraVerde a Montcada, empaperant la seu de bancs i caixes el passat mes de maig, coincidint amb les eleccions europees. Les 8 persones han estat citades al Jutjat de Cerdanyola el 2 d'octubre a les 11.30h per comparèixer en un judici de faltes. La PAH fa una crida perquè els veïns participin en una concentració de suport als afectats que tindrà lloc a partir de les 11.15h a l'exterior dels Jutjats de Cerdanyola  (Passeig d'Horta, 19).

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari