Nova edició del cicle ‘Amb els 5 sentits’ per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament organitza un any més el cicle d’activitats de relació i de joc per a nadons de 0 a 36 mesos ‘Amb els 5 sentits’, amb un programa de propostes, gratuïtes per a les famílies, que es faran del març al juny, de 15.15 a 16.15h, a càrrec […]

Les activitats del cicle 'Amb els cinc sentits' són gratuïtes per a les famílies
Arxiu: Laura Grau

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Ajuntament organitza un any més el cicle d’activitats de relació i de joc per a nadons de 0 a 36 mesos ‘Amb els 5 sentits’, amb un programa de propostes, gratuïtes per a les famílies, que es faran del març al juny, de 15.15 a 16.15h, a càrrec de professionals de les escoles bressol municipals (EBM) de Montcada i Reixac, de Montcada Aqua, del Dapsi i de l’equip d’atenció primària (EAP) del municipi.

Les places de les sessions són limitades i caldrà trucar per apuntar-se a cada sessió de forma individual, al telèfon 935 726 474. El termini d’inscripció s’obrirà una setmana abans de cada activitat i acabarà tres hores abans del seu inici. Els nadons han d’anar acompanyats només d’una persona adulta. L’organització s’encarregarà de proporcionar el material bàsic però s’informarà a cada sessió a les famílies del material individual què hauran de portar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari