Obert el nou aparcament per a vuitanta vehicles habilitat al carrer Provença

L’espai serveix per compensar la pèrdua de places d’estacionament per la remodelació d’un tram de l’avinguda de la Ribera

El nou aparcament té una capacitat per a vuitanta vehicles
Mario Azañedo

L’aparcament del carrer Provença per a una vuitantena de vehicles en terrenys de l’antiga Valentine ja està obert al públic. L’Ajuntament ha habilitat el terreny per compensar les places que es perden amb motiu de les obres de remodelació del tram de l’avinguda de la Ribera que es transformarà en passeig fluvial –des del pont de la Roca fins al carrer de Llevant. En la nova zona d’estacionament s’ha compactat el terra, i s’ha instal·lat enllumenat i un gàlib -limitat a 2 metres d’alçada- per controlar l’accés exclusiu de turismes al recinte.

“Obrim aquest espai amb la voluntat de no endarrerir l’obra en curs i amb el compromís de millorar el paviment d’aquesta nova zona d’aparcament”, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), qui acompanyat de tècnics municipals ha visitat el pàrquing conjuntament amb els veïns de la zona que formen part de la comissió de seguiment de les obres.

Les obres de remodelació del vial van a bon ritme i tot just comença el soterrament de les línies de subministrament, el que implica aixecar voreres i fer l’asfaltat final al carrer Larramendi, afectant una vintena d’estacionaments. La intervenció se situa encara a la primera de les tres fases en què s’ha dividit l’obra, que està previst finalitzi el mes de setembre.

Operaris treballant en un dels trams de l’avinguda de la Ribera que es transformarà en passeig
Berta Barcons

Deixa un comentari