Oberta la inscripció per a la primera cursa per la diversitat educativa

Tindrà lloc el 16 d’abril en el marc de les jornades per la diversitat educativa coincidint amb el Dia Mundial de l’Autisme

El dia Mundial de l'Autisme es commemora el 2 d'abril
Tribune

L’Ajuntament, juntament amb Adimir i la comissió de la diversitat que s’ha creat en el marc de la Fampa –que agrupa les associacions de famílies d’alumnes dels centres educatius del municipi–, organitza del 13 al 16 d’abril unes jornades per la diversitat educativa coincidint amb el Dia Mundial de l’Autisme, que se celebra el 2 d’abril. El programa començarà amb un taller de pictograma a la Biblioteca Elisenda, a càrrec de la Fundació Adimir, de 17.30 a 18.30h. L’endemà, hi ha previst una taula rodona amb el títol ‘L’autisme en primera persona‘, amb testimonis de persones autistes, a l’Auditori Municipal, de 17.30 a 19h.

També a l’Auditori, dissabte tindrà lloc una jornada de formació TEA sobre l’acompanyament en la comunicació i el llenguatge en l’autisme a càrrec de la psicòloga, assessora i formadora Teresa Sanz. A la tarda, el Teatre Municipal acollirà la representació teatral ‘El curiós incident del gos a mitjanit‘, de la companyia local TEA345. Les entrades, a 10 euros, ja es poden comprar al web teatremontcada.cat. L’obra començarà a les 18h.

L’obra ‘El curiós incident del gos a mitjanit’ es va estrenar a la passada edició de la mostra Montcada a Escena
Pere de Lamo

Proposta esportiva

Amb el suport de la Joventut Atlètica Montcada, el consistori organitza com a cloenda de les jornades la primera edició de la cursa per la diversitat educativa, amb un recorregut de tres quilòmetres per diversos carrers del Pla d’en Coll amb sortida (10h) i arribada davant del pavelló Miquel Poblet. La inscripció és de 10 euros i es pot fer fins a l’1 d’abril –amb samarreta de regal– o bé fins al dia 8 –sense samarreta de regal–, amb una xifra màxima de 1.500 persones inscrites. També es poden fer donatius a través del mateix web. La recaptació es destinarà a reforçar l’atenció a l’alumnat amb Necessitats Educatives Especials durant el servei de l’espai del migdia dels centres educatius del municipi.

Deixa un comentari