Obertes les inscripcions a la caminada per La Marató que es farà al desembre

L’activitat l’organitza l’associació Amics de Reixac amb el suport d’El Cim, la Coral Mare de Déu del Turó, Giravolt, la JAM i l’escola Fedac

Imatge de la caminada que es va fer l'any passat i en què es van recaptar més de 1.500 euros destinats a La Marató
Arxiu/La Veu

Amb motiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular, el 18 de desembre es farà per segon any consecutiu una caminada solidària amb festa inclosa a Reixac. L’activitat l’organitza l’associació Amics de Reixac i compta amb el suport del centre escursionista El Cim, les corals Mare de Déu del Turó i Giravolt, la Joventut Atlètica Montcada (JAM) i l’escola Fedac. El programa començarà a les 9h amb sortida des de la plaça Lluís Companys en direcció a Reixac on està prevista l’arribada cap a les 10h. Els caminaires seran rebuts amb una xocolatada amb melindros i jocs infantils. A les 11h es farà una passejada pels voltants de l’església de Reixac i a les 11.30h actuaran les corals. Un cop acabi l’actuació musical es faran balls en línia i a les 13h s’iniciarà la tornada cap al nucli urbà.

Les persones interessades a participar en la caminada es poden inscriure els dies 23 i 30 de novembre i el 14 de desembre, de 18 a 19.30h, a l’església de Santa Engràcia fent una donació de 5 euros.

Deixa un comentari