Paco Aranda posa en valor la dedicació de candidat socialista al municipi

El diputat al Congrés dona suport a l’alcaldable del PSC, Bartolo Egea, en un acte fet al parc de l’antiga cerveseria

Paco Aranda i Bartolo Egea, a la fi dels parlaments
Berta Barcons

A manca de poc més de 100 dies per les eleccions municipals, el PSC va celebrar dissabte al migdia una calçotada per recordar als militants que “Montcada mereix un canvi”, en paraules del propi candidat a l’alcaldia, Bartolo Egea. Com a convidat destacat a l’acte va estar present el diputat socialista al Congrés Paco Aranda qui va aprofitar l’ocasió per lloar l’alcaldable de qui va dir que està “disposat a una feina que requereix totes les hores del dia” i que destaca per la seva “convicció i determinació”.

Aranda també va parlar sobre la recent pujada de les pensions aprovada pel govern de Pedro Sánchez. “Crec que és de justícia que la gent que ha treballat en aquest país pugui tenir unes pensions dignes sobretot aquelles més baixes, les pensions no contributives, les pensions de viudetat com també la pujada del salari mínim interprofessional. Estem fent una política social per protegir aquella gent que possiblement ho està passant pitjor”, va manifestar el diputat socialista al Congrés.

Bartolo Egea està disposat a una feina que requereix totes les hores del dia

Paco Aranda, diputat socialista al Congrés

El paper de la gent gran

Al seu torn, l’alcaldable va parlar sobre el coneixement que el seu partit té sobre les necessitats del municipi a través del contacte amb la ciutadania: “Sabem on falten bancs, papereres, on es troben els parcs obsolets i això és en bona part gràcies a la gent gran”.

Posant el focus en aquest sector de la població Egea va lamentar la pèrdua de serveis com els de restauració i perruqueria al casal de la gent gran de la Mina, de titularitat municipal, i al Centre Cívic i comunitari de Montcada i Reixac, que pertany a la Generalitat. “Es nota la mala gestió d’ambdós”, va opinar Egea.

Egea, al centre de la imatge, acompanyat del diputat, de Vicente Antón, i de quatre regidors del PSC a l’Ajuntament, Andreu Iruela, Nani López, Dori Alcalá i José Mª Pérez
Berta Barcons

A l’acte, que va acabar amb una calçotada al parc de l’antiga cerveseria, també hi van intervenir la regidora Dori Alcalá i Vicente Antón per donar suport a la candidatura socialista.

Deixa un comentari