Paredes: “L’atur ha baixat set punts a Montcada respecte el novembre passat”

L’edil ha donat dades positives sobre la situació de l’ocupació durant la presentació del Getting Contacts

Paredes, durant la seva intervenció a la presentació de la jornada empresarial
Premsa Ajuntament

El 80% de les naus industrials dels polígons de Montcada i Reixac estan ocupades i la taxa d’atur al municipi se situa en el 16%, set punts menys que al novembre de l’any passat. Aquestes són dades positives sobre l’activitat econòmica a la ciutat que ha volgut destacar avui el regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, Joan Carles Paredes (CiU), durant la inauguració de la setena edició de la jornada empresarial Getting Contacts, celebrada aquest matí a l’Hotel Ciutat de Montcada. “Poc a poc i entre tots plegats, anem superant la crisi”, ha manifestat l’edil davant la setantena de representants d’empreses del municipi i d’altres poblacions properes participants a la sessió. La meitat dels assistents aproximadament ho feien per primera vegada i els sectors predominants a la jornada han estat els d’administració i gestió, plàstics, electrònica, enginyera, motor i entitats financeres.

 

Durant el seu parlament, Paredes ha destacat els avantatges de la proximitat de Montcada i Reixac a la capital catalana per poder aprofitar la marca Barcelona i ha presentat els serveis que ofereix el departament que dirigeix, com el catàleg de formació a empresaris i els incentius per contractar gent, a la vegada que ha anunciat que en breu es posarà en marxa una oficina específica d’atenció a l’empresa. “Creiem en la innovació i en la recerca de nous mercats, aquests processos de vegades són complicats i la nostra funció com a Ajuntament és ajudar-vos a obrir nous camps de visió”, ha apuntat el regidor.

 

Ponències i contactes empresarials

La primera part de la jornada ha constat de blocs formatius durant els quals els conferenciants han parlat sobre innovació i canvi de visió en les tècniques emprades, a càrrec del director del Getting Contacts, Juanjo Villalobos; l’especialista Agustí Ramos i representants de dues empreses, Soft For You i Multiòptiques Isis Montcada, que han presentat les seves darreres campanyes. A continuació, cada participant ha tingut l’oportunitat de fer un total de 8 entrevistes amb possibles clients o proveïdors, una agenda que prèviament ha elaborat el departament de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació en funció de les necessitats i inquietuds de cadascun dels inscrits.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari