Podemos ja té representació oficial al municipi

El Consell Ciutadà de Podem Montcada està format per 10 persones escollides per votació i la secretaria general l’ocupa Ana Ballesta

Els 10 membres del Consell Ciutadà de Podem Montcada
Laura Grau

El Cercle de Podemos a nivell local ha constituït la representació oficial del partit a Montcada i Reixac. Seguint els criteris que marca l’organització central, els simpatitzants de Podem Montcada –més de 200 inscrits al seu web– han participat en una votació telemàtica per escollir la secretaria general i els membres del Consell Ciutadà, dos dels requisits perquè el grup sigui validat com a representació de Podemos. La secretària general és Ana Ballesta, coneguda per la seva tasca al capdavant de l’associació de discapacitats Adimir, qui també forma part del Consell Ciutadà juntament amb Mar Sempere, Eulàlia García, Claudia Castillo, Casandra Vergara, Sergio Martín, Alberto Miranda, Xavier Cosials, José Domínguez i Javier Vidal. La secretària general ha destacat la paritat del cinquanta per cent entre homes i dones dintre del consell i l’experiència d’activisme social d’alguns dels seus membres, com ella mateixa, o Domínguez, de la Plataforma de Treballadors i Aturats de Montcada i Reixac. “També comptem amb gent jove, d'entre vint i trenta anys, que s’apropa per primera vegada a la política per intentar canviar les coses”, remarca.

 

La voluntat de la formació és presentar-se a les eleccions municipals si així ho decideix l’assemblea local, tot i que no podrà ser sota la marca Podem, tal com es va acordar a nivell estatal. “Estem oberts a propostes de confluència ciutadana vinculades al teixit reivindicatiu i a la participació de persones d’ideologies diferents, sempre i quan respectin els valors de la democràcia”, ha explicat Ballesta, per a la qual “no té sentit parlar d’esquerres ni de dretes, sinó dels de dalt i els de baix, aixó és el nostre tret diferencial”.

 

El Cercle de Podem Montcada, que es va donar a conèixer el passat mes de juny, està duent a terme una ronda de trobades amb veïns dels diferents barris i amb entitats de diversos àmbits per tal de recollir propostes i opinions “i difondre una nova manera de fer política on l’important és la implicació de la gent”, afegeix Ballesta qui, després de treballar des de l’àmbit associatiu, considera que “cal fer un pas endavant per trencar la barrera institucional i canviar les coses des de dintre”. Habitualment el Cercle de Podem Montcada es reuneix tots els dimarts a l’Abi (19.30h). Les persones que vulguin rebre la informació de les reunions i assemblees que es fan regularment poden enviar un correu a [email protected] o consultar el seu web i facebook.

 

Podem Montcada, conjuntament amb les formacions de Ripollet i Cerdanyola, està organitzant el desplaçament per assistir a la marxa pel canvi que Podemos ha convocat a Madrid el 31 de gener. Els interessats poden reservar places fins al 19 de gener al mail del col·lectiu.
 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari