Policia Local i Bombers actuen per solvenar incidents a causa del fort vent

Durant tota la jornada d’ahir, els efectius van registrar més de 380 avisos a tot Catalunya

La Policia Local i els Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir ahir en diverses ocasions a Montcada per solventar incidents provocats pel fort vent que va bufar durant tot el dia. A les 12.15h, els agents locals van rebre una trucada informant sobre una columna de fum molt negre que sortida de la cimentera Cemarksa, on el fort vent aixecava una gran quantitat de pols negra. Posteriorment, es van rebre trucades pel mateix tema i sobre la pols que es va aixecar als voltants de Lafarge (a la imatge). Cap a les 13h, es va procedir a recol·locar totes les tanques del perímetre de les obres de la C-17 davant de Cermarksa i també a la part de la plaça Espanya.

A les 15h va caure una branca d’un arbre del carrer Major, 66 i pocs minuts després va caure una altra branca, en aquest cas del carrer Cervelló (Terra Nostra) i va enderrocar part del mur d’una casa. En aquest darrer inicident va intervenir una dotació dels Bombers de la Generalitat. A última hora de la tarda, cap a les 20.15h, també va caure un arbre, en aquest cas un pi. Finalment, a les 21h, la Policia Local va rebre una altra trucada perquè havia caigut material d’obra al carrer Major, però es tractava només de sorra d’una façana.

Fins a les 22h d’ahir, els Bombers han acumulat un total de 381 avisos a causa de les fortes ventades a tot Catalunya. En l’última hora i mitja, els Bombers han rebut 38 avisos. Cap persona ha resultat ferida. Els efectius dels Bombers han hagut de treballar sobretot per retirar pancartes, guarniments de Nadal, branques, arbres i elements estructurals de murs i façanes malmesos per les ventades. La major part dels serveis s’han fet a les comarques de Barcelona, sobretot al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Baix Llobregat i a l’Alt Penedès. En total, a la demarcació de Barcelona s’han atès 341 avisos, a les comarques de Tarragona se n’han atès 27, a les Terres de l’Ebre s’han registrat vuit avisos, a Lleida tres i a Girona els Bombers han rebut dos avisos.

Foto: AV de Can Sant Joan

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari