Arrenca la jornada electoral amb normalitat

Els 13 col·legis electorals distribuïts entre els diferents barris romandran oberts fins a les 20 h

Un dels primers votants de la Casa de la Vila
Fotos: Berta Barcons
Votants al Centre Cívic la Ribera

Els 13 col·legis electorals de Montcada i Reixac han obert les portes puntualment aquest matí a les 9 h amb total normalitat després de constituir-se les trenta taules, integrades per 90 persones, entre presidents i vocals.

Com a novetat, el local de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta substitueix l’institut La Ferreria i l’accés al Centre Cívic la Ribera es farà pel carrer Conca, número 3. Els altres centres electorals són: Espai Jove Can Tauler, Casa de la Vila, escola El Turó, Institut La Ribera, escola Reixac, escola Elvira Cuyàs, Institut Montserrat Miró, Institut escola Mas Rampinyo, escola Mitja Costa, Espai Cultural Kursaal i Centre Cívic Can Cuiàs.

L’Ajuntament ha desplegat un ampli dispositiu tècnic i humà format per una trentena de treballadors municipals per garantir el bon funcionament de la jornada.

Les anteriors eleccions al Parlament de Catalunya es van celebrar el 14 de febrer de 2021 i van registrar un 48,84% de participació; hi va votar un total de 12.569 persones d’un cens de 25.735. Les dades de participació d’aquest diumenge es faran públiques a les 13 h i a les 18 h i el recompte de vots arrencarà a les 20 h, un cop tanquin els col·legis electorals.

Deixa un comentari