‘Des que Junts està a Urbanisme de l’AMB s’ha desencallat el projecte de l’hospital Ernest Lluch’

Lourdes Ciuró, exconsellera de Justícia, va fer campanya ahir a Montcada i Reixac

Lourdes Ciuró, al centre, envoltada dels representants de la seva formació a la comarca, davant dels terrenys de l'antiga Redosa
Sílvia Alquézar

Lourdes Ciuró, exconsellera de Justícia que ocupa el número 21 per Barcelona de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament del pròxim diumenge, va reivindicar ahir el paper de la seva formació en el procés urbanístic per construir el futur hospital Ernest Lluch. La candidata, acompanyada de representants del seu partit als municipis on donarà servei l’equipament sanitari –Montcada, Ripollet, Cerdanyola, Badia i Barberà–, va visitar el sector on es construirà la instal·lació, als antics terrenys de l’antiga fàbrica Redosa, ubicats entre els termes municipals de Montcada, Ripollet i Cerdanyola.

“Des que Junts està a l’àrea d’urbanisme de l’AMB s’ha desencallat tota la paperassa que dificultava que el projecte es posés en marxa”, va comentar Ciuró en la roda de premsa que va oferir davant dels blocs Sivis, on hi ha 72 pisos i es preveu edificar-ne 260. “El nou hospital serà un revulsiu per a la zona, molt degradada i plena d’infrahabitatges que convé dignificar“, va argumentar l’exconsellera, tot afegint que “aquests edificis s’hauran de canviar per uns altres que donin resposta a les necessitats de l’hospital i les persones que hi viuen actualment”.

El nou hospital serà un revulsiu per a la zona, molt degradada i plena d’infrahabitatges que convé dignificar

Lourdes Ciuró, Junts per Catalunya

Respecte a les crítiques que alguns partits com ECP han mostrat cap al nou projecte, denunciant que darrera hi ha una operació especulativa, tant Ciuró com Montse Sánchez, la portaveu de Junts per Montcada, consideren que aquest posicionament és una “excusa” per parlar d’aquest tema. “Aquest projecte significarà tenir un espai dignificat per a la gent que hi viu i passem”, va destacar Sánchez. Ciuró també va parlar de la importància de garantir un nou pacte fiscal per a Catalunya per fer realitat projectes com el de l’hospital. “Aquesta campanya també va de reivindicar el finançament que la Generalitat necessita, per compensar els recursos que nosaltres enviem a Madrid i no hi tornen”, va dir.

Aquest projecte significarà tenir un espai dignificat per a la gent que hi viu i passem

Montse Sánchez, Junts per Montcada

La visita de l’excosellera al municipi va cloure amb un acte a la Casa de la Vila per explicar a la ciutadania el programa electoral de la formació.

Una resposta a “‘Des que Junts està a Urbanisme de l’AMB s’ha desencallat el projecte de l’hospital Ernest Lluch’”

  1. Xavi Calvo Xavi Calvo ha dit:

    li dieu hospital i jo només vec pelotasso urbanístic .

    AMB TMB ATM es on van a parar els nostres impostos i cobren sous estratosfèrics .

    https://www.elnacional.cat/oneconomia/ca/economia/coordinadors-area-metropolitana-barcelona-supera-sou-pedro-sanchez_1081059_102.html

    menys medalles i més neteja ,començem amb el problema partitocràtic a catalunya perquè sinó no hi ha democràcia .

Deixa un comentari