ECP acusa David Zambrana i Eva García (PP) de fer campanya política en un acte de l’Ajuntament

Tant el regidor com la candidata popular el 12M titllen les crítiques de ‘falses i anecdòtiques’

La trobada del regidor d'Indústira, David Zambrana, amb domes gerents i directives del municipi es va fer el 17 d'abril
Premsa Ajuntament

Durant el Ple d’abril celebrat el passat dijous tant ECP com ERC vam demanar en el torn de preguntes una resposta per escrit aclarint per què el regidor pular David Zambrana i la candidata montcadenca del PP a les eleccions al Parlament, Eva García, van compartir un acte el 17 d’abril que organitzava la regidoria d’Indústria. La portaveu dels Comuns, Laura Campos, va exigir “disculpes públiques” per haver “instrumentalitzat políticament la institució”. Zambrana i García, neguen les acusacions que qualifiquen “demagògia política” i les atribueixen al “nerviosisme de campanya“.

Ambdós han explicat que la trobada es va fer a una empresa privada i asseguren que ECP ha “manipulat” les imatges que han publicat a les xarxes socials. Segons Zambrana, el grup de treball es va entrevistar el 17 d’abril amb ell, com a regidor d’Indústria, de 10,30 a 11.30 h. i “García es va presentar a les 11.45 h” a les oficines de l’empresa. “Per tant, queda comprovat que una cosa no té res a veure amb l’altra”, ha expressat l’edil del PP. García ha subscrit el relat del regidor, “no entraré en anècdotes que difamen i fan mail i aconsello els comuns que es dediquin a fer política democràtica per millorar la vida de la ciutadania”, ha advertit la candidata.

Després d’alguns comentaris crítics a les xarxes socials, Eva García va decidir eliminar l’endemà la seva publicació on apareixia amb el mateix grup de dones de la fotografia del tuit publicat per l’Ajuntament. “Si no estava fent res malament, perquè decideix eliminar el contingut?”, va preguntar Campos.

L’alcalde, Bartolo Egea (PSC), ha reconegut que desconeixia la convocatòria de l’acte i que, després de saber dels fets, va demanar explicacions tant al regidor com als responsables tècnics. “No hi ha hagut mala fe”, ha reconegut, tot expressant de forma taxativa que “no es tornarà a repetir“. Així ha volgut Egea tancar la polèmica d’aquests dies en declaracions a La Veu.

Vivim, l’altre soci del govern tripartit, ha tret ferro a l’assumpte: “No li donem major abast a la situació un cop que hem parlat amb el regidor [Zambrana]”, ha manifesta Rafa Ruiz.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari