El PSC i el PP fan campanya al mercat ambulant

Les dues formacions animen la població a votar a les eleccions europees del pròxim diumenge

Carpa del PSC, al mercat dels dimecres
Fotos: Fran Hidalgo
La diputada del PP i exregidora, Eva García, amb altres militants, fent campanya al mercat dels dimecres

Amb motiu de les eleccions europees, que se celebren el pròxim diumenge, el PSC i el PP han fet campanya avui al mercat dels dimecres, que ha estrenat nova ubicació a sota l’autopista C-33.

El PSC ha instal·lat una carpa informativa al mercat, amb propaganda electoral i elements de marxandatge, que han repartit entre les persones que s’hi han apropat. En declaracions a laveu.cat, el Secretari d’Organització i Comunicació del PSC, Salvador Muñoz, ha dit que els socialistes “són els únics garants d’una Europa que sigui un model de convivència i de desenvolupament social que faci front a l’auge de l’extrema dreta que vol destruir el projecte europeu”.

La diputada del PP al Parlament, la montcadenca Eva García, i altres militants del partit han recorregut el mercat, repartint fulletons amb les seves propostes per a Europa. García creu que l’electorat és cada vegada més conscient de la importància de les decisions que es prenen al Parlament Europeu, ja que afecten temes com la immigració, el medi ambient i el sector primari i s’ha mostrat optimista sobre els resultats que obtindrà el seu partit. “Esperem que això forci el govern espanyol a convocar unes noves eleccions”, ha afegit.

Deixa un comentari