Les entitats recuperen l’ofrena floral durant la celebració de la Diada

El convidat als parlaments serà el president de l’Associació Cultural Montcada, Francesc López. L’acte es transmetrà en directe a través de laveu.cat

L’escultura ‘La força de la terra’, de l’artista montcadenc Luis Barbosa, es tornarà a guarnir amb els mosaics florals d’ofrena durant la Diada que se celebrarà aquest dilluns a la plaça de l’Església, després d’un parèntesi des del 2014. Un acte que serà transmès en directe a través de laveu.cat.

L’Ajuntament ha incorporat en aquesta edició la implicació del teixit associatiu. Als últims anys, aquesta ofrena només anava a càrrec dels portaveus municipals en representació de tota la ciutat.

La persona convidada als parlaments serà el president de l’Associació Cultural Montcada, Francesc López. També participaran els Castellers de Montcada i Reixac. El programa es completarà amb la hissada de la Senyera per part d’agents de la Policia Local i els Mossos, els parlaments oficials i el Cant dels Segadors, que tancarà la celebració.

Més actes commemoratius

Junts per Montcada farà la tradicional hissada de senyera a primera hora del matí al turó de Moia, mentre que En Comú Podem retrà homenatge a l’expresident xilè Salvador Allende al parc que porta el seu nom davant l’escola La Salle.

ERC i Jovent han fet una penjada de cartells aquests dies previs reivindicant la lluita per la república, l’amnistia i l’autodeterminació.

Per la seva banda, L’ANC de Montcada i Reixac participarà en l’acte convocat per l’entitat a Barcelona.

Deixa un comentari