Por a conduir per la Vallençana

El veïnat denuncia la perillositat de la via i demana mesures ràpides a Mossos i als ajuntaments de Montcada i Badalona

12/01/2023 10:34
Actualització:
11/01/2023 18:46

“Portem un accident darrere d’un altre, i amb el record recent d’un accident al novembre on van morir dues persones“. Així ha expressat el seu rebuig la presidenta del Bosc d’en Vilaró, Loli Alfonso, que el 30 de desembre va denunciar a les xarxes socials la por i la perillositat que representa per als veïns de Vallençana circular per la BV-5011, després d’enregistrar un video on es mostra una una persona de mitja edat conduint de forma temerària, envaint el sentit contrari i gairebé provocar un accident frontal contra un cotxe que anava en direcció Montcada.

Els Mossos d’Esquadra han recollit el video de la presidenta veïnal per actuar d’ofici i denunciar el conductor del vehicle vermell que es mostra a la imatge. La carretera de la Vallençana uneix Montcada i Reixac i Badalona a través de la Serralada de Marina. “Els botellots, les carreres de motos, l’excès de velocitat i la falta de controls policials són sinònim d’accidents“, ha denunciat Alfonso qui exigeix que “cal fer controls al principi i al final de la carretera perquè ja hi ha hagut massa accidents i per desgràcia alguns de molt greus”.

L’11 de novembre, un home de 33 anys i un noi de 18 van morir al novembre en un accident de trànsit amb moto a la mateixa carretera en el terme municipal de Badalona. Els dos van xocar frontalment, abans d’arribar a l’Hospital de Can Ruti, amb un avançament imprudent a un camió i a un autobús.

Agents de la grua de Badalona retirant una de les motos implicades en l’accident mortal de l’11 de novembre GUB Badalona

“Aquesta és l’enèssima acció temerària, quan no son els bojos de les curses, són els borratxos. Els usuaris d’aquesta carretera tenim por“, ha denunciat Manel Gómez, veí de la Vallençana qui ha demanat “una actuació immediata policial i administrativa” per acabar amb la perillositat de la via. 

El 23 de desembre Gómez ja va denunciar a les xarxes un accident a la mateixa via, amb un xoc frontal entre dos vehicles en un revolt. “És una carretera limitada a 50 km/h, en un espai natural i plena de ciclistes. I s’està convertint en la tònica diària“, ha lamentat.

Deixa un comentari