Problemes tècnics impedeixen la celebració del Ple virtual corresponent al mes d’abril

La sessió es trasllada al dimarts, 5 de maig, a les 12h

Problemes tècnics han impedit que es pugui dur a terme la sessió plenària virtual corresponent al mes d'abril prevista aquest migdia. Després d'intentar resoldre, sense èxit, les dificultats de connexió durant prop d'una hora, el Ple s'ha traslladat finalment a dimarts vinent, dia 5 de maig, a les 12h. Cal recordar que aquest serà el segon Ple virtual convocat pel consistori a causa de l'estat d'alarma per la crisi de laCOVID-19. Mentre es mantinguin les condicions de confinament destinades a evitar la propagació del virus, les sessions informatives i les comissions de govern també s'estan fent per videoconferència. 

 

Punts inclosos

A l'ordre del dia, el govern municipal donarà compte de les últimes mesures adoptades en relació a la crisi generada per la Covid-19. En l'apartat d'Urbanisme, se sotmetrà a aprovació l'expropiació forçosa per mutu acord d'una zona verda situada a la Muntanyeta de la Font Pudenta. I en l'àrea de Presidència, s'aprovarà la cessió d'un ecògraf a l'Institut Català de la Salut destinat al CAP de Montcada i Reixac.

La sessió es transmetrà en directe per laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat, com és habitual amb el plens municipals. No es farà, però, l'emissió en directe per Montcada Ràdio tot i que l'audio de cada punt tractat es publicarà posteriorment al web de l'emissora municipal, montcadaradio.com

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari