Projecte per promoure el retorn del talent local

L’objectiu és fer un estudi per valorar què ofereix el teixit empresarial i quina és la demanda existent dels diferents professionals

L'Ajuntament ha posat en marxa enquestes adreçades a professionals i a empreses
Arxiu

El servei d’Ocupació i Empresa de Montcada Avança impulsa el projecte ‘Movem el talent de Montcada i Reixac’, que pretén captar la ciutadania del municipi que actualment treballa fora. Amb aquest objectiu, es fa una crida perquè les persones interessades omplin una  enquesta  per conèixer el seu perfil professional i els motius que els hi farien plantejar la possibilitat de canviar de feina.

En paral·lel, Montcada Avança impulsa una enquesta amb empreses locals per conèixer les seves necessitats i els llocs de feina més difícils de cobrir. L’objectiu és fer un estudi per valorar el que el teixit empresarial ofereix i la demanda existent.

“Amb aquesta iniciativa es pretén obrir un ventall d’oportunitats perquè els treballadors montcadencs que estiguin fora del municipi puguin trobar un lloc de feina a les empreses ubicades a la nostra ciutat“, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Indústria, David Zambrana (PP).

Deixa un comentari