Prop de 200 persones s’inscriuen a la II Marxa pel soterrament

L’activitat consistirà en un recorregut de 5 quilòmetres per diferents punts de Montcada, que clourà amb un concert i una botifarrada a l’exterior del Casal de la Mina

Imatge de la primera edició de la Marxa feta ara fa un any
Arxiu/Montcada Comunicació

Prop de 200 persones s'han inscrit a la II Marxa del Soterrament que organitzen aquest diumenge l'Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total. L’objectiu de l’activitat, de caràcter lúdic i reivindicatiu –amb un recorregut de 5,4 quilòmetres i una previsió de prop de 3 hores de durada– és continuar reclamant mesures de seguretat als passos a nivell i a les vies i millores d’accessibilitat a les estacions mentre no s’iniciïn les obres del soterrament, previstes per al primer trimestre del 2020. Els participants realitzaran aturades a diferents punts on hi haurà avituallament i explicacions tècniques sobre la futura actuació del soterrament.

A les 9.30h, els participants es concentraran al monòlit en record de les víctimes del tren, situada a la Cruïlla del Soterrament al carrer Bogatell, on es distribuiran bosses a les persones que s’han inscrit a la caminada. Aquells no que no s'hagin apuntat prèviament, també tenen la possibilitat d'apuntar-se el mateix dia a la parada que muntarà la PTJST. La Marxa sortirà a les 10h i acabarà a la Casa de la Mina on hi haurà parlaments, una botifarrada i un concert a càrrec de L’Espingari, la Coral del Casal de la Gent Gran i el grup de rondalla L’Harmonia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari