Prop d’un centenar d’alumnes participen en l’acte de cloenda del Diltet

El programa pretén que els joves no abandonin els estudis i es preparin per a la incorporació al món del treball

Alumnes del Diltet, durant el lliurament de diplomes fet aquest matí al Parc Antiga Cerveseria
Fotos: Laura Grau

El parc de l’Antiga Cerveseria va acollir el 14 de juny l’acte de cloenda del Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (Diltet). Aquesta iniciativa municipal, que es va posar en marxa el 2006, té per objectiu acompanyar l’alumnat per facilitar el manteniment o retorn al sistema educatiu i la seva incorporació al món laboral.

L’acte va consistir en el lliurament de diplomes dels diversos programes en què han participat 95 estudiants i 45 empreses locals. La regidora d’Educació, Anabel Moreno, va repartir els diplomes, tot felicitant els joves i l’equip de tutors per la seva implicació en la iniciativa.

El DILTET el coordina la Regidoria d’Educació i incorpora programes que gestiona directament aquest departament, com els PFI, el programa Renova’t –enguany, amb la col·laboració del pla Viu la Ribera!–, el servei d’orientació i acompanyament, els tastets d’oficis, la mentoria educativa i les estades formatives i de diversificació curricular.

També hi formen part projectes d’altres serveis municipals, com el Centre de Noves Oportunitats, la borsa de treball i Montcada Inclou, de Promoció Econòmica i Ocupació; el servei d’acompanyament, la Mostra d’Ensenyament i el programa Eskolta’m, que ofereix la Regidoria d’Infància i Joventut; el circuit d’atenció al jovent nouvingut i reagrupat, coordinat per Polítiques d’Inclusió, així com l’Espai de canvi i el servei PASSA, que ofereix Serveis Socials.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari