Proposta per facilitar la implementació de magatzems tecnològics als polígons

L’Ajuntament ha de modificar puntualment el PGM per donar resposta als requeriments tècnics i logístics dels nous parcs d’activitat econòmica i industrial

El Ple de l'Ajuntament debatrà en la sessió ordinària del mes de gener, que es farà de forma telemàtica aquest dijous (18.30h), la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) en tot el sòl industrial de mitjana i gran indústria (calu 22A). L'objectiu d'aquesta proposta és ajustar la volumetria de les parcel·les per permetre la implementació de la nova tipologia de magatzems tecnològics que necessiten disposar de més alçada per a la instal·lació mecànica d'emmagatzematge vertical, sense que això signifiqui augmentar el sostre d'edificabilitat ni modificar-ne l'ús.

 

Mocions

En l'apartat de mocions, n'hi ha dues en relació amb el subministrament elèctric. El grup d'ECP presenta un text en relació amb els talls que afecten alguns usuaris dels barris de Can Sant Joan i Can Cuiàs i també denunciant l'increment del preu de la llum. En la mateixa línia, Cs defensarà una moció reclamant que es prenguin mesures per reduir el cost del subministrament elèctric.

ERC, per la seva banda, presenta un escrit en suport als encausats per les manifestacions a la Jonquera que es van fer de l'11 al 13 de novembre del 2019 i posteriorment, a Girona, en protesta contra la sentència condemnatòria als polítics i activistes independentistes per l'organització del referèndum de l'1 d'octubre del 2017. El Ple ordinari de gener es farà telemàticament a través de laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari