Ramón Bueno és el nou portaveu de la Plataforma en substitució de Jaume Relat

L’objectiu del col·lectiu és ‘tornar a posar la reivindicació en l’agenda de tothom’

Ramón Bueno, en primer terme, durant la seva intervenció sota la mirada de Jaume Relat, amb la resta de persones que han liderat el col·lectiu
Sílvia Alquézar

La Plataforma Soterrament Total compta amb un nou grup de veïns al capdavant de l’entitat. Ramón Bueno és el nou portaveu del col·lectiu en substitució de Jaume Relat, qui va fer efectiva la seva retirada a una segona línia del secretariat durant l’assemblea que va tenir lloc aquest dijous a l’Abi amb l’assistència d’una vuitantena de persones. “Estem cansants però, per sort, hi ha altres persones amb la il·lusió de mantenir viva la reivindicació i tirar endavant el projecte”, va manifestar Relat, un dels impulsors de la creació de la Plataforma ara fa vuit anys juntament amb una quarantena d’exregidors de l’Ajuntament.

 

Juntament amb Ramón Bueno, els nous caps visibles del col·lectiu són Antoni Mollet, Ramón Sánchez, Daimi Pérez i José Antonio García Soto. El seu objectiu és reactivar la lluita pel soterrament total de la línia de Rodalies de Portbou al seu pas per Montcada. “Hem de tornar a posar el tema en l’agenda d’entitats, ciutadans, partits polítics i administracions públiques”, va dir el nou portaveu de la Plataforma, qui va remarcar que “hem de ser conscients que no aconseguirem el soterrament sense el suport i la implicació de tothom”.   Bueno, qui va lloar la feina feta fins ara pel secretariat, va insistir en la importància del projecte per a la ciutat, “que no podem permetre com a població que es perdi perquè és un tema estratègic que canviarà l’essència de la vida al municipi”. El nou grup de treball del secretariat va anunciar que properament convocarà una assemblea per presentar el programa d’activitats.

 

Deixa un comentari