Recollida de signatures contra una antena de telefonia mòbil

Els promotors de la iniciativa consideren que la instal·lació pot comportar riscos per a la salut

Treballadors del polígon de la Ferreria i veïns de Terra Nostra han recollit fins ara prop de 300 signatures contra la possible instal·lació d’una antena de telefonia de la companyia France Telecom España, al solar de l’empresa Gros Mercat. Els promotors de la iniciativa consideren que l’antena pot comportar riscos per a la salut de les persones que viuen o treballen a prop i volen demanar a l’Ajuntament que no autoritzi la base de telecomunicacions.

“Les autoritats sanitàries adverteixen que parlar per telèfon mòbil o viure o treballar prop de les antenes de repetició pot ser perjudicial per a la salut” ha explicat Mercè Barreiro es una de les treballadores del polígon que, juntament amb la seva empresa, Creaciones López Llauder, està recollint signatures contra l’antena en el període que ha donat l’administració local per presentar objecions a la sol·licitud de permís de France Telecom.
Barrientos considera que aquest tipus d’instal·lació s’ha de col·locar en espais on no representin cap molèstia per a les persones i lamenta que hi hagi empreses que accepten llogar espais amb un ànim lucratiu, sense tenir en compte les afectacions que tinguin per als veïns o treballadors. També ha fet una crida al Consistori perquè no hi doni autorització.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari