Repàs de les notícies més destacades del 2022

La Veu resumeix en imatges l’actualitat informativa de l’any que s’acaba, marcat per l’aprovació del projecte de soterrament de l’R2 i la seva dotació pressupostària

El 2022 passarà a la posteritat com l’any en què el Consell de Ministres aprova el projecte de soterrament de l’R2 al seu pas pel nucli urbà i n’autoritza la despesa, que s’incrementa fins a 511 milions d’euros a causa de l’encariment de les primeres matèries. Aquesta ha estat sens dubte una de les principals notícies que ha viscut el municipi en l’exercici que és a punt d’acabar.

En l’àmbit mediambiental, hem de lamentar dos greus episodis, l’abocament tòxic al Besòs que va causar la mort de milers de peixos i altres espècies, i l’assecament de la llacuna de Mas Duran per primera vegada en la seva història. En l’àmbit social i cultural, l’IE El Viver i el Museu Municipal han celebrat el seu 40è aniversari i l’Espai Jove Can Tauler, el vintè. Aquestes són algunes de les notícies incloses al vídeo resum editat per La Veu per acomiadar el 2022.

Etiquetes:

Deixa un comentari