Restriccions de trànsit a la C-17

Els conductors que passen diàriament per la C-17 en direcció a Barcelona començaran a sofrir les primeres retencions provocades per les obres de soterrament de la carretera a l’alçada de la plaça d’Espanya. A partir de demà quedarà tallat un tram del lateral de la C17, entre el carrer Carrerada i el carrer Anselm Clavé […]

Els conductors que passen diàriament per la C-17 en direcció a Barcelona començaran a sofrir les primeres retencions provocades per les obres de soterrament de la carretera a l’alçada de la plaça d’Espanya. A partir de demà quedarà tallat un tram del lateral de la C17, entre el carrer Carrerada i el carrer Anselm Clavé (plaça Espanya), en direcció Barcelona, a causa de les obres de substitució del col·lector que creua la nacional.

El transport públic també es veurà afectat per aquesta actuació. Així, les parades dels autobusos 155 i 103 i Nit Bus –en sentit Barcelona-, que hi ha a la plaça d’Espanya, s’ubicaran provisionalment a la rambla dels Països Catalans.
La previsió de l’empresa que realitza les obres del soterrament de la C-17, Corsán-Corviam Construcción, és tornar a obrir aquest tram abans de Setmana Santa. Un altre canvi important que implicarà aquesta fase de les obres és que s’anul·la el carril de gir a l’esquerra, ubicat a l’alçada del carrer Carrerada. Els vehicles que vulguin anar a Ripollet i Mas Rampinyo hauran de fer el gir a la rotonda de la plaça Espanya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari