Sebastià Rubia és el nou responsable de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada

L’inspector substitueix Antoni Gómez Murillo, que va assumir el càrrec coincidint amb el desplegament dels agents autonòmics al a comarca

L’inspector Sebastià Rubia –a la imatge– és el nou responsable de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Montcada i Reixac –situada a Pla d’en Coll–, en substitució d’Antoni Gómez Murillo, qui va ocupar al càrrec al novembre del 2006, quan els agents autonòmics es van desplegar al Vallès Occidental. Rubia s’ha presentat oficialment aquest matí davant l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC).

Rubia es va incorporar als Mossos al 1992, després de deu anys com a Policia Local a Granollers, i ha treballat a unitats d’arreu de Catalunya, com Blanes, Pineda i Tremp (cap d’Àrea Bàsica). Abans de la seva incorporació a Montcada, Rubia treballava a la subdirecció general dels Mossos, a Barcelona. “En aquest càrrec torno als meus arrels, després d’estar als despatxos, treballaré de nou amb contacte directe amb la ciutadania”, ha indicat l’inspector, qui pretén donar continuïtat a les actuacions de proximitat amb el veïnat endegats per l’anterior responsable.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari