‘Segueixo amb la mateixa il·lusió i compromís amb què vaig arribar al càrrec’

Laura Campos, candidata proposada per Catalunya en Comú i Podem Montcada, triada per unanimitat en assemblea

La candidata d'ECP va ser triada per l'assemblea per unanimitat
Pilar Abián
Laura Campos, al centre de la imatge, acompanyada de Mar Sempere i Juan Carlos de la Torre

Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac des del 2015, vol mantenir el càrrec quatre anys més per donar continuïtat als projectes que el govern que encapçala ha posat en marxa. Amb aquest objectiu, les executives de Catalunya en Comú i Podem Montcada han decidit repetir la coalició amb la qual es van presentar a les últimes eleccions i apostar novament per la seva líder indiscutible. Així ho van manifestar ahir els portaveus d’ambdós partits al municipi, Juan Carlos de la Torre, en nom dels comuns, i Mar Sempere, dels podemites, a l’assemblea convocada per triar la candidata, que va ser escollida per unanimitat.

'Estic molt orgullós de la nostra alcaldessa i del seu lideratge polític, per a mi és tot un referent', Juan Carlos de la Torre

“Com a regidor de l’actual govern estic molt orgullós de la nostra alcaldessa i del seu lideratge polític; per a mi és tot un referent i en aquests anys a l’Alcaldia ha aconseguit fer de Montcada una ciutat més inclusiva, que avança cap al futur i que no deixa ningú enrere”, va dir de la Torre. En la mateixa línea, Sempere va expressar el seu suport total a Campos i el desig de seguir treballant al seu costat per consolidar les actuacions iniciades. “Ens queden molts projectes pels quals estem lluitant en àmbits com l’habitatge, la sanitat o la via pública i ens mereixem un tercer mandat per fer-los realitat”, va dir Sempere.

'Ens queden molts projectes pels quals estem lluitant, ens mereixem un tercer mandat per fer-los realitat', Mar Sempere

La candidata a l’Alcaldia també va justificar la necessitat de continuar al front del govern amb l’argument que els dos mandats de l’actual l’executiu no han estat fàcils. El primer, marcat pel procés i per les conseqüències de la intervenció de la Generalitat per part de l’Estat i el segon, per la crisi sanitària, económica i social provocada per la pandèmia. “Tots els projectes que teníem previst executar a l’inici d’aquest segon mandat, recollits al Pla d’Actuació Municipal, es van retardar perquè la nostra prioritat va ser atendre les persones més afectades per la situació”, va explicar Campos. Altres qüestions que també han complicat la gestió, segons l'edil, van ser heretades dels anteriors governs sòciovergents. "Quan vam arribar al govern ens vam trobar amb les arques buides i vam haver de fer diferents auditories; nosaltres vam demostrar que hi ha una altra manera de fer política, des de l'honestedat i la transparència", va dir.

I ara que la pandèmia comença a remetre, un altre impoderable, les conseqüències de la guerra entre Rússia i Ucraïna, torna a complicar la gestió municipal. “És obvi que el context actual no és gens favorable, ens trobem immersos en una crisi social, econòmica i, fins i tot, de drets humans i tenim dues opcions, caure en la desesperança o afrontar el repte de seguir endavant amb ganes i esperit de superació”, va dir la candidata d’ECP, tot encoratjant la seva militància a implicar-se en la campanya per revalidar l’Alcaldia. Com a elements motivadors, l'actual alcaldessa va enumerar diferents projectes que en breu començaran a fer-se realitat, com ara la creació d'un passeig a part de l'avinguda de la Ribera, la remodelació del carrer Montiu, del parc del Turó Blau, del parc Salvador Allende o de l'Hotel d'entitats de Can Sant Joan, entre d'altres.

'L'actual context no és gens favorable, ens trobem immersos en una crisi social, econòmica i, fins i tot, de drets humans i tenim dues opcions, caure en la desesperança o afrontar el repte de seguir endavant amb ganes i esperit de superació', Laura Campos

Des d’un punt de vista personal, Campos va deixar clar que el seu compromís polític continua inalterable. “Segueixo amb la mateixa il·lusió i sentit de la responsabilitat amb què vaig arribar al càrrec; ara potser és fins i tot més gran perquè començo a veure els resultats i em seguiré deixant la pell per no decebre la meva familia política”, va dir. La candidata va aprofitar l’ocasió per expresar la seva satisfacció per les complicitats que al llarg d’aquets mandat s’han anat teixint entre els dos partits que formen la coalició, deixant enrere el trencament traumàtic viscut amb EUiA, l'anterior soci polític d'ICV, sigles amb les quals va arribar a l'Alcaldia al 2015.

La presentació oficial de Laura Campos com a cap de llista a les municipals del 2023 per ECP es farà el proper 23 d’octubre, a les 12h, a la plaça de l’Església amb la participación de líders de Catalunya en Comú i Podem, com ara Jéssica Albiach o Joan Mena.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari